Nederlandwordtanders

Prototypes, prijsvragen en meer

nederlandwordtanders.nl

24 Oct. 16 — De herfst is weer volop losgebarsten en de Dutch Design Week is in volle gang. Daar is onder meer de expositie 'A Home away from Home' te zien en organiseren Platform Opnieuw Thuis en het COA ism de Rijksbouwmeester het evenement 'Van prototype naar praktijk'. Op 29 oktober worden de Dutch Design Awards uitgereikt, onder de genomineerden zijn twee netwerkleden van Nederlandwordtanders.

Op 1 november organiseert Rijksbouwmeester Floris Alkemade een congres op de Pier van Scheveningen over maatschappelijke veranderingen en sturing in het ruimtelijk domein. Nederlandwordtanders is ondertussen druk bezig met plannen voor de toekomst, daarover een volgende keer meer.

Tot ziens!

Team Nederlandwordtanders
Carolien Ligtenberg/bureau ZWIRT, Rutger Oolbekkink/Inbo, Else Wissink/Else.com in samenwerking met Marcel van Heck en Nicoline Kok/Atelier Rijksbouwmeester en Maurits de Bruijn
ahomeawayfromhomeexpo.jpg

Prototypes 'A home away from Home'

De afgelopen maanden hebben de winnende teams van de ontwerpersprijsvraag 'A Home away from Home' hard gewerkt aan prototypes, te zien tot en met 30 oktober tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Op 26 oktober staat daar ook het evenement 'Van prototype naar praktijk' op het programma.
20150623DaklandschapTillemanLOWRES.jpg

Dutch Design Awards

De Dutch Design Awards tonen en belonen jaarlijks het beste op het gebied van Nederlandse vormgeving. Onder de genomineerden zijn netwerkleden Marco Vermeulen - met Biesbosch Museumeiland en Dutch Smart Thermal Grid- en ZUS/ Elma van Boxel en