• /files/pro/i_0167/urbanpopup_loft2Go_industrial.jpg
  • /files/pro/i_0167/urbanpopup_keuken.jpg
  • /files/pro/i_0167/UrbanPopup_01.jpg
  • /files/pro/i_0167/urbanpopup_cartoon.jpg

Urban PopUp

Marie-Claire Aarts van Urban Popup gelooft dat de crisis erg goed nieuws is. “We worden namelijk gedwongen om alles anders te doen. Het is nu een tijd van andere uitgangspunten, nieuwe oplossingen voor oude problemen en alternatieve verdienmodellen.

Dat anders doen moeten we leren, en daarbij vallen helaas mensen buiten de boot. Maar er is een grote groep mensen die anders denken en veranderingen willen – en voor wie nu de tijd is aangebroken. Je ziet in de vastgoedsector dat een deel het doorheeft en een deel de hakken in het zand zet. Zij gaan het niet redden. Want het wordt nooit meer zoals het was. Het wordt beter.

In onze toekomstvisie zijn wonen en werken straks veel meer vermengd. We zien bedrijfsverzamelgebouwen waar mensen ook wonen. Gelijkgezinden die elkaar aanvullen en helpen, ook zakelijk. Een kernbegrip hierbij is tijdelijkheid. Omgaan met onzekerheid. Kiezen voor dynamiek versus stagnatie.

Urban Popup denkt mee over nieuwe verdienmodellen in het vastgoed en transformeert leegstaande kantoren naar tijdelijke loftwoningen. We spelen hiermee in op de nieuwe mogelijkheden in de recente leegstandregelgeving en bieden duurzame oplossingen aan zowel eigenaren van leegstaand commercieel vastgoed en woningzoekenden.

Loft2Go: van kantoor tot loftwoning – in een dag
Wij hebben onder meer een pop-up badkamer en keuken ontwikkeld, de Loft2Go. Dit is een plug&play designmeubel. De losstaande constructie klikt modulair in elkaar en is verkrijgbaar in twee maatvoeringen. Alle leidingen zijn ingebouwd en de unit wordt op eenvoudige wijze op bestaande aan- en afvoer en elektra aangesloten. De badkamer en keuk